Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل برنامه‌های مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی در ۳ ماه اول سال ۹۸ را تشریح کرد و از نهایی شدن نقشه همکاری‌های علمی ایران و مجارستان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی تحلیلی مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی، برنامه‌های سه ماهه اول ۱۳۹۸ این مرکز را تشریح کرد که به شرح زیر است:

نشست رؤسای دانشگاه‌های اتحادیه قفقاز در دانشگاه تبریز ۳۱-۳۰ فرودین ۱۳۹۸ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این نشست حدود ۱۵ دانشگاه از منطقه قفقاز و ۱۵ دانشگاه ایرانی حضور یافته و در خصوص نحوه و مسیر همکاری‌های آتی گفتگو کردند.

نشست وزرای کشور‌های D۸ در تهران و همدان
نشست وزرای کشور‌های D۸ در تهران و همدان در تاریخ ۹ و ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار می‌شود. در این نشست که انتظار می‌رود چند وزیر از کشور‌های عضو D۸ حضور یابند، اساسنامه تأسیس دانشگاه D۸ در شهر همدان، در بالاترین سطح نهایی می‌شود.

تأسیس «مرکز چین شناسی» در دانشگاه علامه طباطبایی
پیرو تفاهم دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای، تأسیس «مرکز چین شناسی» در دانشگاه علامه طباطبایی نهایی و از فروردین ماه اجرایی شده است.

با توجه به روند همکاری‌های اقتصادی و سیاسی دو کشور ایران و چین و افزایش وزن اثر گذاری کشور چین در معادلات جهانی، امید می‌رود که این مرکز در شناخت بهتر این کشور و یافتن سیاست‌های اصولی به مسئولان کشور خدمت ارائه دهد.

افتتاح دفتر کنفوسیوس چین در دانشگاه مازندران
دفتر کنفوسیوس چین در دانشگاه مازندران افتتاح می‌شود، این مرکز بعد از رایزنی‌های دوساله با نهاد‌های داخل کشور و هماهنگی با کشور چین برای توسعه همکاری با کشور چین در اردیبهشت سال جاری با هدف اولیه فراگیری زبان چینی راه اندازی می‌شود.

راه اندازی مرکز تحقیقات غرب آسیا با همکاری کشور چین
مرکز تحقیقات غرب آسیا با همکاری کشور چین راه اندازی می‌شود. اولین مرحله تأسیس این مرکز بعد از مذاکرات دو ساله با طرف چینی و نهاد‌های داخلی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ با حضور ۳۰ تن از محققان چینی، سفیر چین در تهران و مقامات و رؤسای دانشگاه‌های ایرانی افتتاح می‌شود. این مرکز تحقیقاتی در آینده توسط محققان دو طرف اداره می‌شود.

نقشه همکاری‌های علمی ایران و مجارستان نهایی می‌شود
نشست رؤسای دانشگاه‌های ایران و مجارستان در دانشگاه یزد در تاریخ ۸ و ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار می‌شود. رؤسای دانشگاه‌های اتوس لوراند، سنت استوان، نیرگ هازا، کاپشوار، سملوایز، دبرسن، سگد، پچ و تکنولوژی و اقتصاد کشور مجارستان و سفیر جمهوری اسلامی ایران در مجارستان و سفیر مجارستان در ایران، دبیر و مقامات کنفرانس رؤسای دانشگاه‌های مجارستان، تعدادی از مسئولان وزارتی و مقامات نهاد‌های علمی این کشور به همراه رؤسا و مسئولان دانشگاه‌های ایرانی عضو کارگروه همکاری‌های علمی در این نشست حضور می‌یابند و نقشه راه همکاری‌های چند سال آینده دو کشور نهایی می‌شود.  
دوره آموزشی سطح عالی سیاست گذاری تحقیقاتی در آلمان
دوره آموزشی سطح عالی سیاست گذاری تحقیقاتی در آلمان برگزار می‌شود، این دوره بر اساس نقشه راه همکاری‌های دو کشور ایران و آلمان و با هزینه و حضور مدرسان برجسته جهانی در شهر بن آلمان در اواخر اردیبهشت سال جاری برای ۲۰ محقق و سیاست گذار پژوهشی ایرانی بر گزار می‌شود.

۱۵ پروژه مشترک بین ایران و آلمان نهایی می‌شود
همزمان با پایان فراخوان دریافت طرح‌های پژوهشی بین دو کشور ایران و آلمان در فروردین ۱۳۹۸، ۷۵ پروژه مشترک دریافت شده است که در نهایت، ۱۵ مورد آن نهایی و عملیاتی خواهد شد.  
افتتاح مرکز پایش داده‌های هواشناسی کشاورزی در دانشگاه شیراز
مرکز پایش داده‌های هواشناسی کشاورزی در دانشگاه شیراز با همکاری کشور چین افتتاح می‌شود. بر اساس توافقات صورت گرفته با کشور چین سه مرکز پایش هوا، در دانشگاه‌های شیراز، صنعتی اصفهان و گیلان راه اندازی خواهد شد. هزینه‌های دستگاه‌های مربوط حدود ۱۲۰ الی ۱۵۰ هزار دلار است که توسط کشور چین تأمین و دستگاه‌ها وارد کشور شده است. اولین مرکز در اواخر سال گذشته در دانشگاه گیلان افتتاح شد و این مرکز دومی است که در دانشگاه شیراز در هفته اول اردیبهشت افتتاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم همکاری های بین المللی دانشگاه های ایران نشست وزرای D8

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزرای دفاع ایران و چین دیدار کردند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تنش‌های اخیر در منطقه و شرایط اسفناک غزه نتیجه اقدامات بی‌ثبات ساز آمریکا در منطقه و حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی  است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه بیست و یکمین اجلاس وزرای دفاع سازمان همکاری های شانگهای در آستانه قزاقستان با وزیر دفاع چین دیدار و گفت وگو کرد.

امیر سرتیپ آشتیانی در این دیدار ضمن تشکر از مواضع و دیدگاه‌های دولت چین در قبال تحولات منطقه به ویژه محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران گفت: تنش‌های اخیر در منطقه و شرایط اسفناک غزه نتیجه اقدامات بی‌ثبات ساز آمریکا در منطقه و حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی است.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر آیت الله رئیسی به کشور چین و امضای برنامه جامع مشارکت همکاری‌های دو طرف افزود: برای حل مسائل امنیتی منطقه‌ای و بین المللی، همکاری و همگرایی بیشتر طرفین ضرورت دارد.

وزیر دفاع چین هم در این دیدار با اشاره به تحولات منطقه غرب آسیا، حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را محکوم کرد و افزود: این عمل ناقض حقوق بین‌الملل است و ما از حق مشروع ایران در پاسخ به این اقدام حمایت می‌کنیم.

وزیر دفاع چین ضمن دعوت از وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در کنفرانس امنیتی پکن بر تداوم همکاری ها تاکید کرد. در این دیدار این مقام ارشد نظامی چین خواستار آتش بس در نوار غزه و ارسال کمک‌های بشر دوستانه به آن منطقه شد.

وزیر دفاع چین همچنین بر گسترش روابط دفاعی و نظامی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 748147

دیگر خبرها

  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • وزرای دفاع ایران و چین دیدار کردند
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز